1 Ekim 2017 Pazar

Günceldeyiz Günceli

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Geçen haftaki I Love Yoo bölümünden bu sefer farklı bir mangaya el atayım dedim ve Boku wa Nando demo'ya başladım. Ve sonunda artık bu mangada günceliz :D İngilizce'de 5. bölümde ve o yere kadar bütün bölümler bitti. Artık bu mangada sadece yeni bölüm bekleyeceğiz. 

Manga Japonca'da 10. bölümde. Web manga olarak yayınlandığı için şuradan son bölüme bakabilirsiniz hatta. Ama önceki bölümler yok. Yeni bölüm geldikçe eski bölümleri kaldırıyor Gangan Online. O aradaki bölümlere göz atmak isterseniz de Tayca'da manga 9. bölüme kadar ilerlemiş. Resimlerden ne çıkarırsanız artık :D 

Bundan sonra I Love ağırlıklı gideceğim. 2 bölümün çevirisi bitti, editi ve son kontrolü kaldı sadece. Onlar da haftaya gelebilir artık. Bölümler haftalık çıkıyor. Epey ilerlediği için onları yetiştirmem gerekiyor.

Fujiwara-kun'da Lemonade Scans atak yapıp 3 bölüm birden çıkardı. Onları I Love Yoo'da ne zaman sıkılırsam o zaman geçip tamamlarım. Evet, bazen tek bir seride ilerlemek insanı bayağı sıkıyor.

Neyse, şimdilik benden bu kadar. İyi okumalar ~